webdesign

Hoe gaan we te werk?
Wij nemen contact op met de klant en maken een afspraak. Daar beslissen we het design, logo, kleuren, enz. Daarna maken wij een offerte op en van zodra wij toestemming krijgen, steken wij onze handen uit de mouwen. Na één week is onze eerste versie klaar en bespreken we eventuele veranderingen. Daarna voeren wij de correcties uit die wij van jullie doorkrijgen.
Met wat werken we?
Bijna al onze websites zijn CMS (Content Management System ) websites. Zo kan u de inhoud van de website gemakkelijk veranderen (met inloggegevens) zonder dat u in de programma code moet. Het bewerken van uw pagina’s gebeurt op eenzelfde manier als het aanmaken van een Word document. Zo kan u tekst aanpassen of in het vet zetten, of u kan foto’s opladen vanaf uw pc en invoegen op een pagina. Een CMS is dus heel handig als u zelf pagina’s wilt kunnen aanpassen.

webdesign

webhost / domeinnaam

Domeinnaam nodig? Dan ben je hier op het juiste adres! Keuze uit verschillende extenties. (.be, .com, .org, .net,…) Van zodra u een website wilt maken moet u beschikken over webruimte. Dit is een ‘een harde schijf’ op het internet waar uw bestanden komen op te staan zoals webpagina’s, foto’s, enz.

domeinnaam

mail

Beschikt u nog niet over professioneel e-mailadres? Geen probleem, wij installeren dit op uw computer, smartphone en tablet. Iedereen wilt graag een @uwbedrijf.be mailadres.

mail

beeldmateriaal

Een leuke en duidelijke foto spreekt aan, zeker op een website, flyer,… Dit maakt het zoveel mooier. Ook hiervoor kunnen wij jullie van dienst zijn.

beeldmateriaal

meer likes op facebook?

Graag meer volgers op facebook, instagram, youtube,…? Elke like is een potentiële klant die een bestelling bij u kan plaatsen of iemand kent die uw product kan gebruiken. Contacteer ons voor meer info.

thumb-up

logo

Een logo is de kenbaarheid van elk bedrijf. Een goed logo ontwerp kan daarom uw imago of identiteit versterken.
2WebT zal u actief betrekken in de ontwikkeling van het logo. U levert zoveel mogelijk informatie over het design, vorm, kleur,…
Op basis hiervan maken wij 3 verschillende logo’s en kan u hieruit kiezen. Wij leveren pas een logo van zodra jullie 100% tevreden zijn.

logo

affiche / flyer

Naast webdesign en webruimte krijgen we af en toe de vraag om een affiches of flyer te ontwerpen. Hiervoor bent u ook aan het juiste adres. Net zoals het logo vragen wij allerlei informatie. Ook hier streven wij naar een 100% tevredenheid van de klant.

afficheflyer

visitekaartjes

Als u klanten wilt aantrekken zijn visitekaartjes noodzakelijk! Ze zijn net als een logo belangrijke elementen voor uzelf en/of uw bedrijf. Visitekaartjes kan je overal terugvinden, dus is het belangrijk dat ze ook een goede indruk nalaten.

visitekaartje

drukwerk

Wij werken met een lokale drukker zodat wij steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen op een korte tijd.

drukwerk

bovenaan in Google

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen.

line-chart
offerte

Interesse in onze diensten?

Contacteer ons